Dženan Lončarević - Akustik - ODLOŽENO

Dženan Lončarević - Akustik - ODLOŽENO

OBAVEŠTAVAMO VAS DA SU KONCERTI DŽENANA LONČAREVIĆA ZAKAZANI ZA 18.03. I 19.03.2021. ODLOŽENI USLED TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. NOVI DATUMI KONCERATA ĆE BITI OBJAVLJENI ČIM SE ZA TO STVORE USLOVI. SVE KUPLJENE ULAZNICE VAŽIĆE I ZA NOVE DATUME KONCERATA I NEĆE BITI POTREBNO MENJATI IH.

 

 

AKUSTIK KONCERT DŽENANA LONČAREVIĆA
18. i 19. MARTA U KOMBANK DVORANI
 

OD MUZIČKOG TOBOGANA DAVNIH 80-IH DO  POP VODA U KOJIMA PLIVA VEĆ 15 GODINA
 
DŽENAN UOČI KONCERTA: NADAM SE DA ČEMO GITARSKIM ŽICAMA I TONOVIMA RASPALITI DOBRU ATMOSFERU KAO NEKADA
 

 
Srpski pop - rok pevač Dženan Lončarević, poznat i po svojim etno pop rok izvedbama, nastupiće prvi put u Kombank Dvorani 18. i 19. marta u 19h. Nakon velikih solističkih koncerata na Tašu i u Sava centru vrsni pop muzičar poznat po pretežno romantičnim stihovima, rešio je da svoju karijeru „kruniše“ nastupom i u kultnoj Kombank Dvorani.
 
Naime, u akustičnoj verziji, ali i  čistim gitarskim solo izletima, Lončarević će beogradskoj publici na samom pragu proleća, odsvirati i otpevati neke od od njegovih najpoznatijih hitova, kao što su: „Nikome ni reč“, „Laufer“; „Loša“; „Cvete beli“; „Sve moje ljubavi“; „Dao sam ti srce“, „Kazino“ i druge.
 
Praćen bendom koji zajedno sa njim čini sjajnu šestorku na sceni, uigrana postavka će uz autorske pesme poznatog pevača, odsvirati i po neku obradu. Sasvim je izvesno da će im se na sceni u toku koncerta pridružiti i specijalni gosti sa kojima Lončarevič dugi niz godina sarađuje.
 
Dženan vidno raspoložen za nove muzičke pohode uoči beogradskog koncerta, koji će ovoga puta biti održan u specifičnim uslovima i u smanjenom kapacitetu sale - poručuje:
" Neizmerno se radujem konačnom susretu sa publikom. Iako će publika biti pod maskama, dobra energija je nešto što uvek nađe svoj put, tako da ne brinem da ćemo gitarskim žicama i tonovima raspaliti dobru i pozitivnu atmosferu kao i ranije u normalnim uslovima. Uželeli smo se svirke, pa tako svakodnevno imam probe sa svojim bendom, jer ovo će biti jedan drugačiji, akustični format, koji do sada nismo izvodili. S obzirom da će ovo biti moj prvi nastup u nekadašnjem Domu sindikata, a sada Kombank Dvorani, jako sam uzbuđen i želim da to bude veče o kom će se pričati."


Iako peva i svira od malena, te je poznat i po čuvenom učešću u MUZIČKOM TOBOGANU kao devetogodišnji dečak izvedbom pesme „Tugo nesrećo“ od Crvene jabuke, svoj uspon doživljava od 2006. godine, kada i počinje da se pojavljuje po brojnim festivalima sa kojih je poneo i značajne nagrade.
 

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS.RS

Vreme Projekcija