Ivan Bosiljčić - Naše Veče

Ivan Bosiljčić - Naše Veče

ZA NOVI TERMIN DOGAĐAJA NIJE POTREBNO MENJATI KARTE VEĆ KUPLJENE KARTE VAŽE I ZA NOVI TERMIN

NOVI DATUM PREDSTAVE 25.03.2021. u 19:00h

 

Poštovana publiko Kombank Dvorane, obaveštavamo vas da će muzičko poetska predstava zakazana za 14. februar - 'Naše veče' biti odložena zbog zdravstvenog stanja izvođača Ivana Bosiljčića. Uskoro ćemo objaviti novi datum, sve kupljene ulaznice važiće i za novi termin za 'Naše veče'. Pratite naš sajt i društvene mreže.

U nastavku postavljamo objavu autora Ivana Bosiljčića.


'Dragi moji, večerašnja predstava u Madlenianumu moraće da prođe bez mene. Kao i ,, Naše veče'' 14.februara u Kombank dvorani i moje pozorišne predstave planirane za ovaj mesec.
Test na kovid mi je pozitivan, u toku narednog perioda oporavljaću se u kućnoj izolaciji. Imam simptome, pod nadzorom sam dobrih lekara.
Izuzetno mi je važno da niko od preko 30 kolega sa kojima sam svakodnevno bio na probama u Narodnom pozorištu, Madlenianumu i Kombanku nije zaražen. Takodje, moji ukućani su zdravi.
Hvala vam na razumevanju. Da se uskoro vidimo u zdravlju. Čuvajte se 

 

"NAŠE VEČE" IVANA BOSILJČIĆA
14. FEBRUARA PRVI PUT  U KOMBANK DVORANI
 

 DAN ZALJUBLJENIH  UZ STIHOVE JESENJINA, SIMONOVA, BODLERA, MILANA RAKIĆA I MUZIKU KOJA SVOJIM SUPTILNIM TONOVIMA PRATI BOSILJČIĆEVE INTERPRETACIJE  POEZIJE VRHUNSKIH UMETNIKA


Dan zaljubljenih u Kombank Dvorani rezervisan je za MUZIČKU PREDSTAVU Ivana Bosiljčića koji će u Velikoj sali kultnog prostora 14. februara od 19h,  prvi put interpretirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja  suptilinim tonovima parira snazi "poetske ostavštine" svetski priznatih umetnika. 

 Umetničko veče u Kombank Dvorani, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđen na našim prostorima. 

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

,, Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju,osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem čekam sledeći susret sa njom",
poručuje Ivan čije ćemo uloge u ruskim televizijskim serijalima uskoro videti i na našim TV ekranima.

 Podsetimo, Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske  i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.


KARTE ZA "NAŠE VEČE" SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

Vreme Projekcija

četvrtak, 25. mart