Lepotica i zver

Lepotica i zver

PREDSTAVA ZA DECU PO MOTIVIMA ČUVENE BAJKE
"LEPOTICA I ZVER" 12.  DECEMBRA U KOMBANK DVORANI U DVA TERMINA

 
“UNIVERZALNA PORUKA JE DA JE PRAVA LEPOTA U LJUDSKOJ DUŠI I SRCU, A NE U SPOLJAŠNJEM IZGLEDU”, PORUČUJE REDITELJ MILOŠ JAGODIĆ
 
 
U susret novogodišnjim praznicima, Kombank Dvorana spremno dočekuje mališane  i  roditelje beogradskom premijerom dečije predstave "Lepotica i zver" nastale po motivima čuvena bajke 12. decembra u 12 i 15 časova.

Predtava nastala  po tekstu Stevana Koprivice i režiji Miloša Jagodića je višeslojna bajka za decu i odrasle koja govori o snazi snova i moći ljubavi u odnosu na materijalne vrednosti, zbog čega je izuzetno aktuelna i danas.

 
Smeštena u Francusku u doba Luja XIV, sa raskošnim kostimima, u vrcavom duhu Dimina Tri musketara,  prava je poslastica ne samo za najmlađe gledaoce, već i za odrasle željne univerzalnih moralnih vrednosti,iskrenih emocija i vizuelnog doživljaja 
 
- Preobražaj koji doživljavaju glavni likovi budi pomisao da ništa nije onako kako površno izgleda na prvi pogled, i da ćemo pravu lepotu otkriti samo ako se suštinski bavimo ljudima. Univerzalne poruke, da je prava lepota u ljudskoj duši i srcu a ne u spoljašnjem izgledu, da svako mora da nauči da voli ali i da zasluži tuđu ljubav, da prava ljubav postoji i opstaje bez obzira na razlike, čine ovu bajku svevremenom", kaže reditelj Miloš Jagodić, koji je  najmlađoj novosadskoj publici poznat po predstavama "Začarana pahuljica" i "Suncokreti", koje se uspešno igraju već nekoliko sezona u Pozorištu mladih u Novom Sadu.
 

 
GLUMICA KRISTINA SAVKOV, koja tumači ulogu Emanuele Belmon (lepoticu), prvi put će zaigrati u predstavi za decu.

Vreme Projekcija

nedelja, 12. decembar