Neša Bridžis - Šifra F40.01

Neša Bridžis - Šifra F40.01

Predstava "Šifra F:40.01" Je mini autobiografija (Prolaska raznoraznih stanja koje ograničavaju svakoga od nas).Takodje suočavanje sa strahovima koje parališu čoveka i metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio. Neša će vas povesti na to putavanje iz svojih ličnih iskustava,bez predrasuda...Veruje da ćete sa njegove predstave otići prepuni utisaka i sa potpuno novim pogledom na svet...A zasto se predstava baš tako zove,moraćete doći i lično se uveriti.Veruje da će se mnogi pronaći u njoj...Svi ste pozvani,srdačan pozdrav publici!!

Ненад Даниловић, познатији под псеудонимом Неша Бриџис један је
од најпознатијих и најпопуларнијих српских станд уп комичара, самим тим један је од утемељивача Српске Станд уп сцене.

Рођен је у Београду, на Чубури, 19. априла 1980. Комедијом се бави,
како сам каже, још од малих ногу, а професионални ангажман је започео 2010. године. Прославио се песмом Еј, Рики Мартине. Данас, иако га никада није записао, има преко 7 сати текста са којим неизменично наступа. Мајстор је имитација и одличан импровизатор. У досадашњој каријери одржао је преко 3000 професионалних наступа.
Са својим представама је обишао целу Србију и Европу a поред
страха од летења, публика је имала прилику да га види и у Аустралији. Љубитељи станд уп комедије из региона јако добро знају Нешу Бриџиса, био је гост на великом броју фестивала у Хрватској, Словенији, Босни,
Македонији, Црној Гори... Поред престижних фестивала био је учесник 3. сезоне познатог шоу програма Твоје лице звучи познато и освојио треће место.
За његове вечери комедије увек се тражи карта више.

Vreme Projekcija

petak, 12. mart