Orthodox Celts - OTKAZANO

Orthodox Celts - OTKAZANO

OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE KONCERT ORTHODOX CELTS ZAKAZAN ZA 17.03.2021. OTKAZAN USLED TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. SVE KUPLJENE ULAZNICE NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE SE MOGU VRATITI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE. ZA KUPLJENE ULAZNICE PREKO PRODAJNE MREŽE TICKET VISION POŠALJITE MEJL NA [email protected] ZA VIŠE INFORMACIJA O POVRATU.

 

Tradicionalno na Dan svetog Patrika.
Usled svima znanih razloga, grupa Orthodox Celts je bila primorana da prošlogodišnji tradicionalni beogradski nastup 17. marta preskoči.
Ipak, Saint Patrick’s Day, dan kojim fanovima Kelta počinje koncertni kalendar, ove godine će doživeti svoje 28. beogradsko izdanje.
„Nije bilo lako videti da ono što predstavlja samu srž našeg benda, dakle, proslava našeg praznika i rođendana, mora da bude odložena za neke bolje dane. Nadamo se da su ti bolji dani sada tu pred nama i da nikada više nećemo biti u prilici da 17. marta nismo na bini. Koliko smo se uželeli svih vas i sviranja uživo ne može da se iskaže rečima. Jedva čekamo da sa vama podelimo tu energiju i sreću uživo!“

Broj mesta ograničen je na 500 i koncert će biti realizovan uz strogo poštovanje svih epidemioloških mera.


Vreme Projekcija