Parče brodvejske noći - ODLOŽENO

Parče brodvejske noći - ODLOŽENO

OBAVEŠTENJE

 

Mjuzikl "Parče brodvejske noći" se odlaže i neće biti održan 17.09.2021. Novi datum će biti naknadno objavljen, a već kupljene karte će važiti i za novi termin.

 

Brodvej u Beogradu! Predstava “Parče brodvejske noći” je nešto potpuno novo na ovim prostorima, a Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Dragoljub Bajić i Marko Marković, uz podršku baletske grupe Emotion Teatra, a pod režiserskom palicom Radeta Vukotića, donose duh najpoznatijeg i najpopularnijeg komercijalnog pozorišta na svetu!

Najveći hitovi brodvejskih predstava poput Čikaga, Mulen ruža, Fantoma iz opere, Kose i još mnogi drugi kao i velikih svetskih hitova izvođeni po brodvejskim klubovima, svečano će biti izvedeni u Kombank Dvorani 17. septembra u 20 sati.

 Najbržih 500 gledalaca, koliki je maksimalni kapacitet sale u novim uslovima, imaće ekskluzivnu priliku da među prvima uživaju u premijeri ovog autentičnog mjuzikla.

Emotion Teatar i svi učesnici na ovaj način žele da se oduže svima onima koji su nebrojeno mnogo sati proveli brinući o zdravlju svih nas. Karte za premijeru, možete kupiti na blagajne Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a, a sve informacije i detalje saznajte putem Facebook stranice Emotion Teatra ili sajta Kombank Dvorane.

Vreme Projekcija