Queen Real Tribute - ODLOŽENO

Queen Real Tribute - ODLOŽENO

OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE ZAKAZAN ZA 28.03.2021. ODLOŽEN USLED TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. NOVI DATUM KONCERTA ĆE BITI OBJAVLJEN ČIM SE ZA TO STVORE USLOVI. SVE KUPLJENE ULAZNICE VAŽIĆE I ZA NOVI DATUM KONCERTA I NEĆE BITI POTREBNO MENJATI IH.

 

 

ZA NOVI TERMIN DOGAĐAJA NIJE POTREBNO MENJATI KARTE VEĆ KUPLJENE KARTE VAŽE I ZA NOVI TERMIN

Queen Real Tribute + Peter Freestone
Kombank Dvorana, 28.03.2021.

NOVI DATUM!
U sklopu proslave 50 godina od osnivanja legendardnog rock sastava "Queen"
QUEEN REAL TRIBUTE PONOVO U KOMBANK DVORANI!  
U duhu velikog hita planetarnog benda The Queen – The Show Must Go On, nakon više od 2 godine od nezaboravnog koncerta, na veliku scenu kultnog prostora, vraće se Queen Real Tribute bend, koji će pred domaćom publikom nastupiti 28. marta od 18:30h.
EKSKLUZIVNO: NA KONCERTU I SPECIJALNI GOST PITER FRISTON, LIČNI ASISTENT MERKJURIJA!
Uvertiru u koncert, već od 17h, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston (Peter Freestone), koji važi za osobu koja je najbolje poznavala harizmaticnog frontmena grupe Queen!
Piter će, na velikom ekranu, prikazati Fredijeve fotografije iz privatne arhive. i ispričati najzanimljivije priče iz perioda poslednjih dvanaest godina Fredijeve karijere. Na kraju ove uvertire, biće prilike i da mu postavite pitanje.
S obzirom da je broj mesta zbog pandemije korona virusa ograničen na 500 osoba, ovaj događaj svrstava se u čistu ezoteriju sa najvrelijim kartama.
Gost na koncertu biće poznati češki pevač - Milan Šatnik.
Queen Real Tribute nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.
Pre više od dve godine u bioskope širom sveta je stigao film Boemska rapsodija koji slavi grupu Queen i kult Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti, a tim povodom su ovi sjajni momci iz benda Queen Real Tribute i nastupili u Kombank Dvorani.
Do ulaznica možete doći na blagajni Kombank Dvorane i prodajnim mestima Tickets-a. Broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama.

ZA NOVI TERMIN DOGAĐAJA NIJE POTREBNO MENJATI KARTE VEĆ KUPLJENE KARTE VAŽE I ZA NOVI TERMIN

Obaveštavamo vas da je koncert Queen Real Tribute koji je prvobitno bio zakazan za 14.12.2020., zbog pogoršanja epidemiološke situacije usled pandemije zarazne bolesti COVID-19, se odlaže. Novi termin održavanja koncerta će biti uskoro objavljen.

Sve ulaznice kupljene za 14.12.2020., važiće i za novi datum održavanja koncerta.

NA OSNOVU UREDBE VLADE REPUBLIKE SRBIJE

o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti COVID-19

"Službeni glasnik RS", broj 106 od 7. avgusta 2020.

DONOSI SE ODLUKA DA SE OD DANA 22.09.2020. GODINE

Za sledeće događaje u Kombank Dvorani sve neiskorišćene ulaznice se mogu iskoristiti za nove datume u slučaju da je isti već određen. Za događaje za koje nisu novi datumi određeni ili su otkazani, kao i za događaje za koji su određeni novi datumi, ali kupcu ne odgovara termin, moguće je zameniti ulaznice za vrednosne vaučere. Vrednosni vaučeri se mogu iskoristiti za kupovinu ulaznica za bilo koje događaje u Kombank Dvorani do 31. decembra 2021. godine:

  • Queen Real Tribute – 14.12.2020. Novi termin uskoro

Vrednosni vaučer se može iskoristiti za bilo koju predstavu, koncert ili manifestaciju u Kombank Dvorani do 31. decembra 2021. godine. (Vaučer se ne može iskoristiti za plaćanje hrane i pića ili bioskopskih ulaznica).

Vrednosni vaučer se mora zameniti za važeću ulaznicu na blagajni Kombank Dvorane.

Ako je cena ulaznice veća od iznosa vrednosnog vaučera, razlika se mora doplatiti.

 

Vreme Projekcija