Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band - ODLOŽENO

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band - ODLOŽENO

Obaveštavamo vas da je koncert Radeta Šerbedžije koji je prvobitno bio zakazan za 26.10.2020., a naknadno pomeren za 28.12.2020.  zbog pogoršanja situacije sa epidemijom virusa COVID-19, se odlaže za datum koji će biti uskoro objavljen.

Sve ulaznice kupljene za 26.10. i 28.12.2020., važiće i za novi datum održavanja koncerta.

  

NA OSNOVU UREDBE VLADE REPUBLIKE SRBIJE

o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti COVID-19

"Službeni glasnik RS", broj 106 od 7. avgusta 2020.

DONOSI SE ODLUKA DA SE OD DANA 22.09.2020. GODINE

Za sledeće događaje u Kombank Dvorani sve neiskorišćene ulaznice se mogu iskoristiti za nove datume u slučaju da je isti već određen. Za događaje za koje nisu novi datumi određeni ili su otkazani, kao i za događaje za koji su određeni novi datumi, ali kupcu ne odgovara termin, moguće je zameniti ulaznice za vrednosne vaučere.

Vrednosni vaučer se može iskoristiti za bilo koju predstavu, koncert ili manifestaciju u Kombank Dvorani u organizaciji Cepelin Media d.o.o. do 31. decembra 2021. godine. (Vaučer se ne može iskoristiti za plaćanje hrane i pića ili bioskopskih ulaznica).

 

Vrednosni vaučer se mora zameniti za važeću ulaznicu na blagajni Kombank Dvorane.

 

Ako je cena ulaznice veća od iznosa vrednosnog vaučera, razlika se mora doplatiti.

  Rade Šerbedžija nakon punih 6 godina objavljuje novi studijski album!

 Na albumu su sarađivali: Elvis Stanić, Vlatko Stefanovski, Darko Rundek, Damir Urban, Zlatko Arslanagić, Gabi Novak, Ante Gelo, Tavitjan Brothers, Miroslav Tadić, Jana Stojanovska, Drago Mlinarec i Zapadni kolodvor bend.

 Kao prvi singl sa novog albuma, čiji je izlazak predviđen krajem Novembra, objavljena je pesma ETO PJESMA koja je u svega je nekoliko sati na YouTube-u naišla na brojne pozitivne kritike.

 Legendarni glumac, pesnik i muzičar otpevao je pesmu koju je za njega napisao Husein Hasanefendić - Hus, a muzika i tekst, u interpretaciji g. Šerbedžije, oduševili su njegove poklonike.

 Beogradskoj publici, Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa novog albuma, ali i "Vrijeme je, draga, vrijeme je", "Protuletje se otpira", "Barbara", "Rastanak", "Ostala si uvijek ista", "Moj spomenče plavo cvijeće", "Ne daj se Ines”...

Vreme Projekcija