Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band

Obaveštavamo vas da je koncert Radeta Šerbedžije koji je prvobitno bio zakazan za 26.10.2020., zbog pogoršanja situacije sa epidemijom virusa COVID-19, se pomera ya 28.12.2020.

Sve ulaznice kupljene za 26.10.2020., važiće i za novi datum održavanja koncerta - 28.12.2020.

  

  Rade Šerbedžija nakon punih 6 godina objavljuje novi studijski album!

 Na albumu su sarađivali: Elvis Stanić, Vlatko Stefanovski, Darko Rundek, Damir Urban, Zlatko Arslanagić, Gabi Novak, Ante Gelo, Tavitjan Brothers, Miroslav Tadić, Jana Stojanovska, Drago Mlinarec i Zapadni kolodvor bend.

 Kao prvi singl sa novog albuma, čiji je izlazak predviđen krajem Novembra, objavljena je pesma ETO PJESMA koja je u svega je nekoliko sati na YouTube-u naišla na brojne pozitivne kritike.

 Legendarni glumac, pesnik i muzičar otpevao je pesmu koju je za njega napisao Husein Hasanefendić - Hus, a muzika i tekst, u interpretaciji g. Šerbedžije, oduševili su njegove poklonike.

 Beogradskoj publici, Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa novog albuma, ali i "Vrijeme je, draga, vrijeme je", "Protuletje se otpira", "Barbara", "Rastanak", "Ostala si uvijek ista", "Moj spomenče plavo cvijeće", "Ne daj se Ines”...

Vreme Projekcija

ponedeljak, 28. decembar