Sergej Ćetković

Sergej Ćetković

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA SERGEJ ĆETKOVIĆ PONOVO U KOMBANK DVORANI ZA TAČNO MESEC DANA - 18. DECEMBRA

JOŠ JEDAN KONCERT POZNATOG MUZIČARA ZA SVE LJUBITELJE KVALITETNOG POP ZVUKA


Jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković , nakon što je sasvim očekivano rasprodao prvi koncert u Kombank Dvorani, inače prvi veći solistički nastup posle pune tri godine u Beogradu, održaće još jedno veče za pamćenje za svoje fanove za samo mesec dana, odnosno već 18. decembra.

Sergej kao i do sada, priprema vrhunski koncert kojim će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno usled nemogućnosti održavanja velikih nastupa, zbog pandemije. Ujedno, ovi koncerti su najava njegovog sedmog studijskog albuma pod nazivom „Kofer“ koji će objaviti do kraja godine.

Podsetimo se šta je Ćetković poručio publici uoči novembarskog koncerta:

Malo je reći da sam srećan zbog ovog koncerta, jer se uzbuđenje koje osećam može meriti sa onim koje sam imao na svojim prvim nastupima pred beogradskom publikom, davnih godina. U ovom teškom vremenu u kome živimo i nakon predugog perioda bez koncerata, drago mi je da je ipak pronađen način da se vratimo svojoj publici. Ono što mogu da obećam jeste veče puno sjajne muzike, novih pesama, ljubavi, emocija, dobre energije i zabave. Potrudiću se da svi koji 18. novembra budu u Kombank dvorani kućama odu nasmejani, vedri i srca ispunjenog pozitivnim emocijama. Znam da, nažalost, neće biti zagrljaja i poljubaca, ali sam siguran da ćemo i bez njih uspeti da stvorimo onu magiju koja je na svim mojim beogradskim koncertima jedinstvena, jer je publika zaista neverovatna - rekao je tada poznati muzičar.

Podsećamo, svi posetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat koji sadrži najmanje jedno od navedenog:

ZELENI SERTIFIKAT,PCR TEST, ANTIGENSKI TEST (KOJI ĆE SE OBAVLJATI NA ULAZU O TROŠKU ORGANIZATORA KONCERTA).


Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.

Ulaznice u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a ili online na www.tickets.rs


 


KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

NA KONCERTU ĆE BITI POŠTOVANE SVE EPIDEMIOLOŠKE MERE, A POSETIOCI MORAJU DA POSEDUJU ZELENI SERTIFIKAT, ANTIGENSKI ILI PCR TEST

Vreme Projekcija

subota, 18. decembar