The Frajle - ODLOŽENO

Kupovina karata

  • Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket vision i online na www.tickets.rs.
  • Blagajni Kombank dvorane

The Frajle - ODLOŽENO

.

Obaveštavamo Vas da koncerti grupe “The Frajle”, koji su bili zakazani u Kombank Dvorani u Beogradu za 21.,22. i 23.10. 2020., moraju da se odlože usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Covid-19 kao i ograničenja broja ljudi u zatvorenom prostoru , propisana od strane Vlade Republike Srbije.


Kupci ulazanica za prvobitno najavljene koncerte 23., 24., i 25.03.,  koje su važile i za 21., 22. i 23..10., ulaznice mogu zameniti za vrednosne vaučere kojim se naknadno mogu kupiti karte za buduće koncerte "The Frajle" koji će biti održani u proleće 2021. u nadi da će nam to epidemiološka situacija omogućiti. 

Kupljene ulaznice za koncerte se mogu zameniti za vrednosne vaučere na osnovu Uredbe Vlade Republike Srbije o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije virusa Covid 19, objavljene u Službenom glasniku br.106 od 7.avgusta 2020.

Za zamenu ulaznica kupljenih na prodajnim mestima ticket.rs možete informisati na https://www.tickets.rs/articles/80/otkazaniodlozenipremesteni-dogadjaji

O novim terminima koji se planiraju za 2021.godinu bićete naknadno obavešteni. 

Hvala na razumevanju, uz iskrene želje da budete zdravi  i da se družimo uz pesmu na našim budućim nastupima.


 

NA OSNOVU UREDBE VLADE REPUBLIKE SRBIJE

o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti COVID-19

"Službeni glasnik RS", broj 106 od 7. avgusta 2020.

DONOSI SE ODLUKA DA SE OD DANA 22.09.2020. GODINE

Za sledeće događaje u Kombank Dvorani sve neiskorišćene ulaznice se mogu iskoristiti za nove datume u slučaju da je isti već određen. Za događaje za koje nisu novi datumi određeni ili su otkazani, kao i za događaje za koji su određeni novi datumi, ali kupcu ne odgovara termin, moguće je zameniti ulaznice za vrednosne vaučere.

Vrednosni vaučer se može iskoristiti za bilo koju predstavu, koncert ili manifestaciju u Kombank Dvorani u organizaciji Cepelin Media d.o.o. do 31. decembra 2021. godine. (Vaučer se ne može iskoristiti za plaćanje hrane i pića ili bioskopskih ulaznica).

 

Vrednosni vaučer se mora zameniti za važeću ulaznicu na blagajni Kombank Dvorane.

 

Ako je cena ulaznice veća od iznosa vrednosnog vaučera, razlika se mora doplatiti.

Vreme Projekcija