VESELO DEVOJAČKO VEČE 05.02.2022.

VESELO DEVOJAČKO VEČE 05.02.2022.

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA JOŠ JEDAN DATUM  ZA "VESELO DEVOJAČKO VEČE"

05. FEBRUARA NOVO IZVOĐENJE NA SCENI KOMBANK DVORANE


ADAPTACIJA AMERIČKOG MJUZIKLA “GIRLS NIGHT” U KOM UČESTVUJU IVANA PETERS, TIJANA DAPČEVIĆ, ZORANA PAVIĆ, MAJA BRUKNER I JELENA ĐUKIĆ


KARTE  U PRODAJI 
NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I
 SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A
 
 

Nakon što je mjuzikl „VESELO DEVOJAČKO VEČE“ reditelja Radeta Vukotića rasprodat u rekordnom roku za 23.decembar, zakazano je i novo izvođenje već za 05. februar sledeće godine. u Kombank Dvorani, a karte se u prodaji mogu naći na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Podsetimo, u ovom muzičko-  scenskom spektaklu Vukotić „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge. U ovom mjuziklu isprepletne su životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti.

Glavne uloge u ovoj predstavi koja ujedno predstavlja adaptaciju čuvenog američkog mjuzikla “Devojačko veče” (Girls Night) igraće: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters.
 

Vreme Projekcija

subota, 5. februar