XXI Guitar Art Festival - 40 Fingers Koncert

XXI Guitar Art Festival - 40 Fingers Koncert

Novi datum prvog koncerta planetarno popularnog gitarskog kvarteta “40 Fingers” koji je prvobitno bio zakazan u Kombank Dvorani u Beogradu za 12. mart, pa pomeren za 4. novembar, radi trenutne situacije sa virusom COVID-19 i u skladu sa merama Vlade Srbije, odlaže se za novi datum 16. marta 2021. u okviru XXII Guitar Art Festivala.

Stare kupljene ulaznice VAŽE I ZA NOVI DATUM - 16. marta 2021. godine.

Svi smo sa nestrpljenjem očekivali prvi beogradski koncert "40 Fingers" grupe, koji čine Mateo Brenči, Emanuele Grafiti, Enriko Marija Milanezi i Andrea Vitori, ali uprkos svim naporima ove gitarske četvorke i organizatora koncert je morao da bude pomeren za novi datum.


Obaveštavamo sve posetioce sa kupljenom ulaznicom (od 12. marta 2020.) da u skladu sa najnovijom Uredbom Vlade Republike Srbije Srbije o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije virusa Covid 19, objavljene u Službenom glasniku br.106 od 7.avgusta 2020., sve kupljene ulaznice se mogu zameniti i iskoristiti za bilo koji koncert na sledećem izdanju Guitar Art Festivala 2021. godine uključujući i novi koncert “40 Fingers” 16. marta 2021.
Ukoliko ne postoji mogućnost zamene ulaznica za mart 2021. godine, povraćaj novca će, prema članu br. 4 ove Uredbe, biti moguć u prvoj polovini januara 2022. godine.
Za sve informacije o novom datumu koncerta, zamenu ulaznica i svim drugim
informacijama mogu se obratiti isključivo kancelariji Guitar Art Festivala putem mejl adrese: [email protected].

Vreme Projekcija

utorak, 16. mart