Telohranitelj mafijaševe žene - Veče komedije
  • Trajanje (min): 116
  • Godina: 2021
  • Zemlja: USA, UK
  • Režiser: Patrick Hughes
  • Uloge: Ryan Reynolds, Frank Grillo, Samuel L. Jackson, Salma Hayek
  • Na repertoaru od: 24.06.2021
  • Žanr: Akcija, Komedija

Telohranitelj mafijaševe žene - Veče komedije

The Hitman's Wife's Bodyguard

UZBUDLJIVO I NEZABORAVNO „VEČE KOMEDIJE“  U KOMBANK DVORANI

UZ STAND UP SHOW RADIO VODITELJA I KOMIČARA FILIPA UGRENOVIĆA I

AKCIONU KOMEDIJU PATRIKA HJUZA „TELOHRANITELJ MAFIJAŠEVE ŽENE“

 

VELIKA SALA - 24. JUN U 20.00H

 

 PRE POČETKA DOGAĐAJA KOKTEL ZA SVE POSETIOCE

 

DOŽIVITE PITKI HUMOR POZNATOG KOMIČARA I AKCIONU KOMEDIJU SA VRSNIM HOLIVUDSKIM GLUMCIMA ANTONIOM BANDERASOM, SELMOM HAJEK, MOGRANOM FRIMANOM, SEMJUEL L. DŽEKSONOM!!!!

 

 

Selma Hajek, Rajan Rejnolds, Semjuel L. Džekson, Antoni Banderas, Mrogan Friman deo su neponovljive glumačke postave koja čini najnovije holivudsko filmsko ostvarenje TELOHRANITELJ MAFIJAŠEVE ŽENE, koje će biti prikazano u okviru Večeri komedije u Velikoj Sali Kombank Dvorane 24. juna u 20.30h.

Pre filma (20:00) upravo na ovu tematiku svoj stand up show izvešće radio voditelj, ali stand up komičar – FILIP UGRENOVIĆ. Nakon prošlogodišnjeg nastupa u Kombank Dvorani , u okviru kojeg je svoj show izveo zajedno sa još 6 poznatih domaćih komičara, Ugrenović se vraća na scenu kultnog prostora. On će u svom polučasovnom nastupu kroz primese sarkazma, ironije, surovosti modernog društva, ali i primese pitkog humora obraditi filmsku tematiku i posetioce zabaviti, a što je najvažnije, nasmejane uputiti na uzbudljivo filmsko putovanje uz najnoviju akcionu komediju čuvenog reditelja Patrika Hjuza. Za sve posetioce od 19.30 je pre večeri pune smeha organizovan koktel druženja u Holu Kombank Dvorane.

 

Najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Majkl Brajs (Rajan Renolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson) – ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek). Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa.

U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman u ulozi koja za sada ostaje misterija.

Vremena Projekcija

četvrtak, 24. jun

Najave