CINEMA DAN - SVAKI DAN

VELIKA BIOSKOPSKA AKCIJA "CINEMA DAN - SVAKI DAN" U KOMBANK DVORANI DO KRAJA MARTA

BIOSKOP - VAŠE NAJBEZBEDNIJE MESTO ZA IZLAZAK 
UZ PROMOTIVNE CENE KARATA ZA SVE FILMOVE 
U susret proleću bioskop Kombank Dvorana pripremio je svojim posetiocima specijalnu filmsku zabavu po promotivnim cenama karata za sva filmska ostvarenja. Kako su bioskopi i dalje najbezbednije mesto za izlazak i zabavu, u okviru velike akcije "CINEMA DAN - SVAKI DAN" filmofili će do KRAJA MARTA  moći da uživaju uz filmska ostvarenja po simboličnoj ceni od 330 dinara za sve 2D projekcije.

  Odgovornim ponašanjem osoblja bioskopskih instutucija, kao i  pridržavanjem svih epidemioloških mera od strane publike,  bioskopi su svrstani u red najsigurnijih mesta zabave u doba pandemije. Zbog toga su bioskopske sale i dalje otvorene do 21h.

Po specijalnoj ceni ulaznice možete pogledati psihološki triler Jedini izlaz, sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi. Takođe, na repertoaru je i sinhronizovana avantura Tom i Džeri, ali i druga filmska ostvarenja.

Od 25. februara nas očekuju i najnovija filmska ostvarenja: "LOVAC NA ČUDOVIŠTA" sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, a od 04. marta u bioskop dolazi DIZNIJEV ANIMIRANI FILM "DUŠA"